Village Books & Paper Dreams - Fairhaven
Sun: 10am-8pm
Mon-Sat: 9am-8pm
 
Village Books - Lynden
Sun-Tues: 10am-5pm
Wed-Sat: 10am-6pm

РЕЦЕПТИ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА (Paperback)

РЕЦЕПТИ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА By Радка &#10 Cover Image
$49.99
Not in-stock currently-usually arrives within 1-14 business days
(This book cannot be returned.)

Description


Добре дошли в РЕЦЕПТИ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА КОМПЛЕКТ ЗА ХРАНЕНИЕ, където ще откриете радостта от готвенето с пресни съставки и вкусни рецепти . С над 100 рецепти, тази готварска книга ще ви отведе на кулинарно пътешествие по света и ще ви покаже как да приготвяте ястия с ресторантско качество в уюта на собствения си дом.


Всяка рецепта е придружена с пълноцветна снимка, за да можете да видите как точно трябва да изглежда вашето ястие. Ще намерите и подробни инструкции как да подготвите и готвите всяка рецепта, както и съвети за избора на правилните съставки и техники за готвене, за да извлечете максимума от вашите ястия.


От класически комфортни храни и фаворити за семейството до креативни вегетариански ястия и елегантни вечери, тази готварска книга има по нещо за всеки. Ще намерите рецепти за всички поводи, от бързи и лесни вечери през седмицата до специални ястия за празници и тържества.


, можете да се доверите, че всяка рецепта е тествана и усъвършенствана от опитни готвачи, за да се гарантира, че е лесна за следване и дава вкусни резултати всеки път.

Независимо дали сте опитен готвач или току що започвате, РЕЦЕПТИТЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА


КОМПЛЕКТ ЗА ХРАНЕНИЕ е вашето ръководство за приготвяне на вкусни и удовлетворяващи ястия с пресни съставки и експертни насокиProduct Details
ISBN: 9781783578252
ISBN-10: 1783578254
Publisher: Not Avail
Publication Date: April 4th, 2023
Pages: 346
Language: Bulgarian